Tretí ročník privátneho prírodného festivalového jarmoku na Drienku

Po prvý krát som bola včera ( 27.6.2015) na festivalovom jarmoku Drienok, ktorú organizuje https://projekt-zivot.sk/drienok2015/ , https://www.facebook.com/projekt.zivot?fref=ts

ĎAKUJEM organizátorom tohto projektu.

 

Pre mňa osobne to bol deň radosti, stretnutí ľudí, výmeny Slov, skúseností, vďaky a posilnenia nádeje v tom, že mám kráčať  Cestou tvorby. 

Skutočne zázračné veci sa diali, pre mňa osobne.  Vďaka za všetko Tam Hore.

 

 

Posledné obdobie som sa venovala najmä tvorbe víl.

 :-) Kráča muž, pristaví sa, čupne si a hľadí, pozerám kam ... na moje víly. V mojom oku úžas veľký, že muž obdivuje moje vílky :-) A muž riekne, že veru on hocikoho len tak nechváli. Onedlho príde druhý a tiež ho víly zaujali. Milo ma prekvapili títo páni, že si tvorbu moju obzerali a veru aj kúpili. :-) Obaja si vybrali tú svoju vílu: jeden indiánku a druhý zelenú :-) 

Druhé zázračné stretnutie bolo s pani Alenkou, ktorá už z mojej tvorby čo to má.  Na Drienku si ma našla a prvý krát sme sa osobne stretli. Sprevádzali ju detičky a diali sa ďalšie čarovné veci. Ťažko sa píše o vďake a dojatí v srdci. To človek Cíti. Napíšem len ĎAKUJEM pani Alenka. Ja viem za čo a Vy snáď tiež. 

Tretie stretnutie so žienkou krásnou https://www.facebook.com/TinaK22?fref=ts , ktorú oslovila morská víla :-), pohľad jej priťahovala a úsmev na tvár volala ... ku koncu pobytu sme si čarali naše výtvory. :-)

Štvrté inšpiratívne stretnutie bolo s priateľom Martinom Won Shim https://wonshim.blog.cz/ s ktorým sme sa osobne stretli taktiež po prvý krát a ktorého odvaha a chuť zmeniť sa a hľadať cestu k zdraviu ma oslovila.

A ďalšie s priateľmi, ktorých ani nestíham menovať, ale viete snáď koho myslím. Veľa ľudí som osobne nepostretala, ale všetko je tak ako má byť.

Všetkým, ktorých sa moja tvorba dotkla, pristavili sa, pozreli ... ĎAKUJEM :-)

 

Priateľov, ktorí tam boli, stretli sme sa

Nel :-) https://www.facebook.com/nel.valentova?fref=ts

Simonka a Kosťo https://atelier-lesanka.blogspot.sk/

Beátka https://www.zelenapani.sk/

Danka https://www.facebook.com/dana.knochova.9?fref=ts

Levica https://www.sashe.sk/LEVICA :-)

Stella https://www.sashe.sk/ArtStella

Travič https://www.sashe.sk/amalia

Bohdan s manželkou https://bytosti.sk/onas.htm

Henrich https://www.facebook.com/profile.php?id=100000309892547

Gabika a Mirka https://zenskekruhy.sk/   ...

alebo aj osobne nestretli, ale poznáme sa  - takto na diaľku pozdravujem. :-)

 

A úplne nakoniec a možno to malo byť na začiatku - ďakujem za skvelú spoločnosť priateľom, s ktorými som na Drienok pricestovala :-)

Jasna https://www.tvorivarodina.sk/gallery/tricka/  , Zuzka a jej priateľ Lukáš (môj tréner lukostreľby)  :)  https://www.facebook.com/pages/ZuLu-Photo/448344518613218?fref=ts

 

 

Krásne dni vám prajem a vedzte, že sny sa plnia. Nech sa nám všetkým darí.

Chvála

Magdaléna Dobrava